|

Градоначалникот на Гази Баба избриша патос со советничката од СДСМ на прес-конференцијата (видео)

Сподели на:

Градоначалникот на Општина Гази баба, Бобан Стефковски не очекувано и се појави на прес-конференцијата на советничката од СДСМ, и како што вели тој и ги покажа фактите и нејзе и на јавноста. Со кратки зборови избриша патос…. Градоначалникот ја запраша советничката дали знаела дека 750.000е се потрошени на привремени вработувања во Општината во времето на неговиот претходник….

Во продолжение погледнете ја објавата со видео од настанот…

Сподели на:

Слични Објави