Градоначалникот со честитка за празникот пред огнометот во центарот

Сподели на:

Вечерва, официјалната програма по повод одбележувањето на државниот празник 11 Октомври започна во 19 часот на камената бина со одлична програма, а нешто подоцна со празничен говор градоначалникот Борче Јовчески им го честита празникот 11-ти Октомври на прилепчани. Говорот на Јовчески беше проследен со внимание, на крајот го поздравија со громогласен аплауз.

Веднаш после говорот на градоначалникот, започна импровизираниот напад на градот, а потоа следеше и спектакуларен огномет.

Сподели на:

Слични Објави