Гужви на граница со Грција од Македонија излегле над 8000 туристи

Сподели на:

Граничниот премин Богородица на излез за Грција го поминале над 8000 туристи во изминативе 24 часа повеќето Македонци и Срби. Колони од возила чекале повеќе од 40 минути за излез од Македонија до 12 часот, во моментов нема гужва и се чека не цели 5 минути.

Сподели на:

Слични Објави