Христијан Мицкоски денес во посета на Прилеп

Сподели на:

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска заедно со градоначалникот на општина Прилеп, Борче Јовчевски и претседателот на совет Дејан Проданоски ќе присуствуваат на увид на изградба на детска градинка во населба Точила, Прилеп.

Настанот, велат од партијата, е во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“,

По завршувањето на настанот изјава за медиуми ќе даде Мицкоски.

Сподели на:

Слични Објави