Хуманитарна акција за населението во Делчево

Сподели на:

Унија на жени на ОК ВМРО ДПМНЕ – Прилеп заедно со Општинскиот комитет организираше хуманитарна акција за помош на настраданото население во поплавите што го зафатија Делчево. Благодарност до членството на ВМРО-ДПМНЕ кое позитивно одговори на хуманитарната акција. Изјави претседателката на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп Билјана Кузманоска.

Сподели на:

Слични Објави