И со вака исклучително заробено судство, со исклучително ниска доверба, вистината не може да се заобиколи, а лагите да бидат премолчени. – Напиша Мицкоски на социјалните мрежи

Сподели на:

И со вака исклучително заробено судство, со исклучително ниска доверба, вистината не може да се заобиколи, а лагите да бидат премолчени.Канонадата на клевети, лаги и измислици од СДСМ и останатите нивни јавни, полутајни и тајни партнери, доаѓа време да се разобличи. Инстант клеветите и невистинитите афери нема да им донесат кариера на инстант залутаните во политика. Ова значи дека сме на вистинскиот пат, се до конечна победа! Колку тие пониско удираат толку ние повисоко се креваме! – Напиша Христијан Мицкоски на Facebook. Ова се однесува на пресудата која ја добил за клеветите изнесени од СДСМ против него. Во продолжение погледнете ја неговата Facebook објава.

Сподели на:

Слични Објави