Именуван нов директор на СОУ „Орде Чопела“ – Прилеп

Сподели на:

Средното општинско училиште „Орде Чопела“ во Прилеп доби нов директор.

Станува збор за Тереза Златеска, веќе 15 години педагог во ова училипте, докажан професионалец во својата работа со огромно искуство зад себе.

Златеска доаѓа на местото на досегашната директорка Анета Пејоска.

Сподели на:

Слични Објави