Исчезна Стефан од Прилеп

Сподели на:

Денес на социјалните мрежи се појави објава на која се бара помош за било каква информација за лицето Стефан Спиркоски кој последен пат бил забележан околи 01 часот на бензиската пумпа Лук оил на излезот од Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави