Изјава на директорот Гулабоски за тоа кој е виновен што сеуште не е вратена старата цена на водата

Сподели на:

Денес во просториите на ЈКП Водовод и канализација Прилеп, директорот Игор Гулабоски одржа прес конференција како одговор на критиките на СДСМ во Прилеп. Како што изјави Гулабоски пресовите на сдсм ги надминуваат сите граници со лаги кон граѓаните на Општина Прилеп.

Уште еднаш докажуваат дека не можат да ја следат коректната работа на градоначалникот и директорот на ЈКП Водовод и канализација Прилеп.
Прес конференцијата можете да ја проследите во целост…

Сподели на:

Слични Објави