Јане Ченто за 27 Април

Сподели на:

Јане Ченто со видео и порака се огласи за денешниот 27ми Април.

Македонски НЕПОКОР 🇲🇰

Вие нѐ осудивте историја ќе нѐ ослободи.

Еден ден, ќе изгрее сонцето на слободата 🇲🇰

Да живее Република Македонија 🇲🇰

Сподели на:

Слични Објави