Камен-темелник на новата спортска сала во ООУ Блаже Конески

Сподели на:

Денес во ООУ Блаже Конески во Прилеп беше означен почетокот на изградбата на новата спортска сала која ќе ја користат учениците во истото училиште. Прилеп може да очекува уште оваа година некаде во втората половина на годината да има дополнителни околу 4.000.000 евра кои што би биле за инфраструктурни проекти како овој кои што ќе ги понуди Општината, ова денеска преку изјава за медиумите го истакна пратеникот Александар Николоски.

Сподели на:

Слични Објави