Ќе спроведувале финансиска стабилност, а ги крадат народните пари изјави Петар Ристески

Сподели на:

Денес од собраниската говорница пратеникот Петар Ристески распали по владата: Ќе спроведувале финансиска стабилност, а ги крадат народните пари. Преку Еуростандард банка испумпаа милиони евра пари на граѓаните. Финансиска стабилност!? А, државата е со најнизок економски раст, рекордни задолжувања, најниско ниво на странски инвестиции и инфлација повеќе од 10%!
Затоа избори одма!

Сподели на:

Слични Објави