Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се сретна со Јане Ченто

Сподели на:

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се сретна со Јане Ченто.

Колку повеќе тешкотии во борбата, победата ќе биде поубава.Поддршка за Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и идниот Премиер на Република Македонија проф Д-р Христијан Мицкоски.

Сподели на:

Слични Објави