Масовна тепачка во Тризла- Прилеп

Сподели на:

Вчера на 26.06.2023 службеници од МВР Прилеп од населба „Три Багреми„ Тризла во Прилеп, ги приведиле Е.А.(32), В.А.(54), С.А.(25), Ѓ.А.(33), Ш.Р.(24), М.А.(28), Џ.А.(33) сите од Прилеп, затоа што во населба Тризла во Прилеп учествувале во меѓусебна физичка пресметка. МВР работи на расветлување на случајот.

Сподели на:

Слични Објави