Матурантите ги пробиле тестовите по Англиски јазик, решението го разменуваат на Вибер група

Сподели на:

Пробиени тестовите за матура по Англиски јазик, односно во група на Вибер, во која членуваат 7.000 матуранти, се разменуваат одговори и заеднички се решаваат матурските тестови по англиски јазик. Денеска се полага вториот екстерен испит. Според податоците на Државниот испитен центар, како и во минатите години најмногу пријавени 13 922 има за испитот по Англиски јазик.

Сподели на:

Слични Објави