Мицкоски и Стефковски на камен темелник на нова спортска сала

Сподели на:

Денес со почеток од 11:45 часот претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски ќе присуствуваат на поставување камен темелник на изградбата на нова училишна спортска сала во ООУ „Наум Охридски“ во Булачани.Овој настан е во рамките на активностите на ВМРО-ДПМНЕ „Промените на дело“.

Пред почетокот на овој настан ќе бидат дадени изјави за медиумите.

Сподели на:

Слични Објави