Мицксоки се сретна со Јане Ченто, Митко Пешов, Душко Лазаров и Оливер Поповски неправедно осудени за 27ми Април

Сподели на:

Јане Ченто на социјалните мрежи објави фотографија од средба со Христијан Мицкоски. Мицксоки се сретна со Јане Ченто, Митко Пешов, Душко Лазаров и Оливер Поповски неправедно осудени за 27ми Април и порачаа дека правдата доаѓа!

Сподели на:

Слични Објави