Министерот Тошковски во посета на Прилеп

Сподели на:

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски заедно со пратеникот Антонио Милошоски денес беа во посета на Прилеп.

При посетата на Прилеп искористија и да ги посетат жителите на населбата Тризла од каде упатија и двајцата јасна порака дека Македонија сака промени!

Сподели на:

Слични Објави