Моќно видео од митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Сподели на:

Овој народ се спротивставувал секогаш во тешки моменти. Секогаш знаел да се избори за своето, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

-Македонија ќе ја направиме повторно горда, Македонија повторно твоја, промените во ваши раце!, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Погледнете видео од дрон од митингот во Прилеп

default
Сподели на:

Слични Објави