МВР на терен, фатен „бугарски воз“ во бастионот на ДУИ!

Сподели на:

Гласањето во избирачкото место 1112/1 во Липковo е прекинато, пишува Алсат.

Таму се сомничи злоупотреба за таканаречениот „бугарски воз“.

Членовите на ДИК не дозволуваат оваа злоупотреба да се докаже во извештајот на набљудувачите додека полицијата е веќе присутна.

Липково важи за бастион на најголемата албанска партија која е на власт.

Сподели на:

Слични Објави