МВР со казни за блокадите во Прилеп

Сподели на:

Денес на социјалните мрежи прилепчани споделија казни изречени од МВР поради блокадите на патниот правец Прилеп-Плетвар, граѓаните гневни на овие постапки на власта коментираат дека продолжуваат со по масовен протест и не се откажуваат од блокадите. Како што велат тие протестот бил уредно пријавен кај надлежните органи и овие казни не биле правно издржани.

Сподели на:

Слични Објави