МВР во неколку угостителски објекти во Прилеп изврши контроли

Сподели на:

Повторно МВР во акција со вондредни инспекциски контроли во соработка со УЈП и другите инспектори во неколку локали во Прилеп, според очевидци биле приметени голем број на униформисани лица на МВР и инспектори во кафулината ОНИКС и Арт Кафе вечерва. Угостителите веќе исцрпени од притисокот, а и граѓаните на Прилеп незадоволни од секојдневните контроли на МВР во градот, со мислење дека веќе и да не остана ноќен живот во Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави