| |

Нафтата поскапува за 10 денари, одлучи РКЕ

Сподели на:

Цената на нафтата и нафтените деривати поскапува за 10 денари, денес одлучи регулаторна комисија за енергетика на Република Македонија.

Од полноќ цената на нафтата ќе изнесува 85 денари по литар.

Не само нафта туку и бензин и гас исто така поскапуваат.

Сподели на:

Слични Објави