Николоски: Да ги вратиме среќата и насмевките, да станеме сите и да ја вратиме државата во рацете на граѓаните!

Сподели на:

Да ги вратиме среќата и насмевките, да станеме сите и да ја вратиме државата во рацете на граѓаните, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.Силата е во народот!

Да ги вратиме среќата и насмевките! Да станеме сите и да ја вратиме државата во рацете на граѓанитеМакедонија повторно твоја!, пишува Николоски во својата објава.

Сподели на:

Слични Објави