Николоски го посети прилепскиот регион

Сподели на:

Целодневна посета во прилепско. Ги посетивме Мало Коњари, Големо Коњари, Ерековци и Беровци. Многу искрени активности со чесните жители на овие населени места. Разговаравме за проблемите со иселувањето на младите, за проблемите со откупот и ниските цени како и за задоцнетите субвенции. Во сите населени места во прилепско луѓето се желни за промени и сакаат да ја видат Македонија повторно горда. Гордана Силјановска Давкова за претседател на Македонија! Изјави Александар Николоски при посетата на прилепскиот регион.

Сподели на:

Слични Објави