Нов директор доби СОУ “Кузман Јосифовски – Питу” Прилеп

Сподели на:

Според нашите информации СОУ “Кузман Јосифовски – Питу” Прилеп има нов в.д. директор Христина Бозоска Николоска. Христина е наставник во истоименото училиште. Станува збор за личност од која се очекува успешно да менаџира со оваа училишно образовна институција.

Сподели на:

Слични Објави