Нов директор во СОУ Ѓорче Петров-Прилеп

Сподели на:

Од денес СОУ “Ѓорче Петров” Прилеп има нов в.д. директор Жанета Видеска. Односно на местото на досегашната директорка Петра Лукареска која беше последната директорка именувана од локалната власт на СДСМ во Прилеп. Видеска е наставник по Македонски јазик и литература во истоименото училиште.

Сподели на:

Слични Објави