Ново мултифункционално игралиште во Прилеп

Сподели на:

Претседателот на совет на Општина Прилеп денес на социјалните мрежи објави видео од новото мултифункционално игралиште во ООУ Добре Јованоски.

Аирлија!Мултифункционално игралиште во ООУ ,,Добре Јованоски” – Прилеп! Со здравје да си го користат учениците и нека помогне во нивниот физички развој!

Сподели на:

Слични Објави