ОЏАТА ОД АРАЧИНОВО ДОБИ „МЕРЦЕДЕС“ НА ПОДАРОК ЗА БАЈРАМ

Сподели на:

Оџата од Арачиново за празникот Рамазан Бајрам добил подарок автомобил.„Мерцедесот“ е подарок од советници и од жители на Арачиново. Муслиманските верници инаку вчера го славеа Рамазан Бајрам.

Сподели на:

Слични Објави