Општина Демир Хисар во соработка со ЈКП „Комуналец“, спроведе активност за расчистување на диви депонии во Демир Хисар

Сподели на:

Општина Демир Хисар во соработка со ЈКП „Комуналец“, спроведе активност за расчистување на диви депонии кај местото „Застава“, Демир Хисар.

Во продолжение ви ја прикажуваме целосната објава на социјалните мрежи од страна на Општина Демир Хисар

Сподели на:

Слични Објави