Општина Прилеп продолжи со предвидените градежни активности

Сподели на:

Денес Општина Прилеп продолжи со предвидените градежни активности. Улицaта „Пане Талески“ се рехабилитираше и доби нов асфалт. Тоа значи подобрување на патната инфраструктура во нашата општина, што за нас претставува приоритет. Градежните активности продолжуваат секојдневно и во наредниот период ќе продолжат во секоја населба во нашиот град.

Сподели на:

Слични Објави