Општина Прилеп со помош за настраданите во Турција и Сирија

Сподели на:

Денес Претседателот на совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски изјави дека изгласале одлука за помош на настраданите во Турција и Сирија.

Со одлука на советот на Општина Прилеп, Општината ќе издвои финансиски средства од 450.000 денари за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во Република Турција и Сирија.

Сподели на:

Слични Објави