Откажани сите летови од скопскиот аеродром поради дојава за бомба

Сподели на:

И денес има низа дојави за поставени бомби во Скопје.

Освен во трговски центри, хотел, спортски центар, дојава за бомба има стигнато и на скопскиот аеродром.

Поради тоа, сите летови се откажани.

Во тек е итна евакуација на вработените и патниците.

Сподели на:

Слични Објави