Петар Ристески: Сдсм ги лаже тутунарите, исплатата на субвенциите не е условена со никаков закон

Сподели на:

Даваме поддршка за авансна исплата на субвенции од 01 01.2023 и другите измени во Законот за земјоделство, во интерес на земјоделците.
Пратениците од власта немаа одговор зошто до денес не се исплатени субвенциите за тутун на земјоделците, а до вчера хистерично ја обвинуваа опозицијата.
Молк од пратениците на сдс и дуи, молк од министерот за се и ништо, Николовски. Само лаги и манипулации од нив. Затоа следуваат предвремени избори и промена на власта.
На народот му е преку глава од лаги и манипулации на неспособнава власт! Изјави денес Пратеникот Петар Ристески од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Сподели на:

Слични Објави