ПОСЕБЕН СООБРАЌАЕН РЕЖИМ, НЕДЕЛА ВО ПРИЛЕП

Сподели на:

Организаторите на атлетската трка во Прилеп – ЧЕ ТРЧАМЕ има важно известување за прилепчани:

ЈА ИНФОРМИРАМЕ ЈАВНОСТА ДЕКА НА ДЕН 22.10.2023 (НЕДЕЛА) СО ПОЧЕТОК ВО 08:00 ЧАСОТ. ПОРАДИ ОДРЖИВАЊЕ НА АТЛЕТСКА ТРКА ЌЕ БИДЕ СПРОВЕДЕН ПОСЕБЕН СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ГРАД ПРИЛЕП ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ.ТРАСАТА НА ДВИЖЕЊЕ НА ТРКАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОД БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ (РЕКЛАМИ) И ИСТАТА ЌЕ ОПФАТИ ДЕЛОВИ ОД УЛИЦИТЕ ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ, ДИМО НАРЕДНИКОТ, КЕЈ 9ТИ СЕПТЕМВРИ, КЕЈ 1ВИ МАЈ И УЛ. ЈОВСКА ЈОРДАНОСКИ.БАРАМЕ РАЗБИРАЊЕ ОД УЧЕСНИЦИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ И ПОЧИТУВАЊЕ НАНАРЕДБИТЕ КОИ ГИ ИЗДАВААТ ПОЛИЦИСКИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ И ЛИЦАТА ПОСТАВЕНИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИОТ РЕД И СООБРАЌАЈОТ.ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО!

Сподели на:

Слични Објави