Потпретседателот Николоски во посета на Прилеп, увид на градежните активности

Сподели на:

Денес во посета на Прилеп беше Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и заедно со Градоначалникот, Претседателот на совет и пратениците извршија увид на градежните активности односно асфалтирањето на улиците во центарот на Прилеп исто така и на Плоштадот ,,Методија Андонов Ченто” на потегот од споменикот ,,Пеце Атанасоски” до ООУ ,,Кочо Рацин” каде што треба да започне реконструкцијата на плоштадот. Посетата е во рамките на активноста на ВМРО-ДПМНЕ Промените се случуваат, секогаш со народот!

Во продолжение проследете ја изјавата за медиуми:

Сподели на:

Слични Објави