|

Потребна е финансиска помош за транспорт на телото на Никола

Сподели на:

Никола Кузманоски почина на 07.11.2023 во САД на 33 годишна возраст како последица од срцева слабост.

Неговите роднини и блиски пријатели собираат финансиска помош за телото да биде транспортирано во Македонија. Секој кој сака да помогни нека ги контактира блиските на Никола.

Сподели на:

Слични Објави