Пожар кај индустриската зона Прилеп

Сподели на:

Пожар го зафати пределот близу ТИРЗ Прилеп односно индустриската зона каде се фабриките на Гентерм, ВИК и Акомпласт. Неколку возила на противпожарната станица се упатија кон местото да го стават под контрола пожарот, бидејќи се стравува од брзо ширење на огнената стихија кон фабриките.

Сподели на:

Слични Објави