Пожар во зграда во Прилеп

Сподели на:

Вчера 23.05.2023 во 18 часот пријавен е пожар на ул.„Климент Охридски“ во населбата Ѓогдере Прилеп во стан сопственост на И.Ѓ. од Прилеп. Пожарот бил изгаснат од ТППЕ Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави