ПРЕД ВЛАДА СЕ СЛУЧУВА НАРОД! КАЖАА НЕ за бугаризација

Сподели на:

Почна сенародниот протест „Ултиматум – Не благодарам“ пред зградата на Владата.

Скопје исполнет како никогаш до сега. Реки од народ се слеваат во главниот град, се веат македонски знамиња, се пеат патриотски песни. Македонскиот народ масовно е излезен и со македонски знамиња и пароли искажувајќи го својот револт против францускиот предлог и јасно порача: „НЕ за бугаризација.

Сподели на:

Слични Објави