Предлагаат Закон за зголемување на платите на судиите,обвинителите а тие ја имаат довербата само на 8% од граѓаните.

Сподели на:

Денес од собраниската говорница се обрати пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Петар Ристески: Предлагаат Закон за зголемување на платите на судиите,обвинителите а тие ја имаат довербата само на 8% од граѓаните.Поголеми плати за оние кои треба да му го штитат криминалот,а нема пари за вработените во образованието,за лекарите,земјоделците,студентите.

Во продолжение ви го прикажуваме целосната изјава на Петар Ристески:

Сподели на:

Слични Објави