Премиерот Димитар Ковачевски бил затруен од храна

Сподели на:

Премиерот беше примен со болки во стомакот од веројатно труење со храна. Му беше пружена целосна здравствена нега, по што состојбата веднаш му се подобри. Вечерта е задржан заради опсервација, а денеска е испуштен во сосема добра здравствена состојба, изјави за порталот директорката на Инфективната клиника, д-р Милена Стевановиќ.

Сподели на:

Слични Објави