Премиерот Ковачевски зборува пред празна сала

Сподели на:

Македонскиот премиер Димитар Ковачевски зборува пред празна сала. Додека тој одговара на пратенички прашања салата е празна. Пратениците од СДСМ никаде ги нема. Додека Ковачевски, нивниот партиски лидер зборува тие избегаа од салата и уживаа во собраниското бифе. Целосно непочитување кон премиерот, воедно и нивен партиски лидер…

Сподели на:

Слични Објави