Премногу е! Премногу и прилепчани се упатија на протест во Скопје

Сподели на:

Денес со почеток од 20 часот ќе се одржи протест пред влада организиран од ВМРО-ДПМНЕ, па со таа цел и прилепчани организирани со автобуси се упатија за Скопје да изразат поддршка на протестот, покрај преполните автобуси доста луѓе и со сопствени автомобили тргнаа за Скопје.

Сподели на:

Слични Објави