|

Претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп на прес-конференција ги покани младите на 31 роденден на УМС

Сподели на:

Денес, Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Христијан Тунески одржа прес-конференција за медиуми каде ги покани сите млади на роденденот од УМС кој оваа година ќе се одбележи во домот на култура Марко Цепенков во Прилеп, во Среда со почеток во 19 часот. Тунески потенцираше дека утре во Прилеп на собирот во НУЦК Марко Цепенков ќе се промовира и стратегијата за млади од страна на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение погледнете го и видеото од прес-конференцијата.

Сподели на:

Слични Објави