Прилеп со хуманитарна помош од 300.000 денари за Делчево

Сподели на:

“Денес на седница на советот на Општина Прилеп донесовме одлука за доделување на хуманитарна помош од 300.000 денари на Општина Делчево каде поплавите нанесоа големи штети, граѓаните на Општина Прилеп секогаш се солидализираат со оние кои им е најпотребна помош.” Напиша Претседателот на совет на Општина Прилеп Дејан Проданоски на својата FB страна.

Сподели на:

Слични Објави