Прилепчани со порака до Миле Талевски

Сподели на:

Денес прилепчани на транспарент објавија порака до Миле Талевски пратеникот од Прилеп од редовите на СДСМ кој гласаше за бугарскиот договор. “Миле Талевски гробар на Македонија Прилеп памти!”

Сподели на:

Слични Објави