Прилепчани со пораки до Ковачевски

Сподели на:

Вечерва во Прилеп, Ковачевски одржа трибина во НУЦК Марко Цепенков, а вака беше пречекан од младите во Прилеп….

Го повикуваме Dimitar Kovacevski да излезе настрана од партиските собири и да се соочи со македонскиот народ!

Поскапена струја ✅
Поскапена нафта ✅
Бугаризација ✅

Учебници ❌
Патишта ❌
Идентитет ❌

Дали Таче ова ќе го пренесе на вечерашната партиска трибина? Не, затоа ние се погриживме тоа да им го пренесеме на нашите граѓани! – изјавија од Унијата на млади сили Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави