Проданоски: Од септември се воведува јавен превоз до најоддалечените населени места (ВИДЕО)

Сподели на:

На денешната седница на советот на Општина Прилеп, се донесе одлука за субвенционирање на јавен превоз до најоддалечените населени места во Општина Прилеп, односно до с.Радобил, с.Чепигово, с.Подмол, Витолиште, Мажучиште. Со оваа одлука ќе им се поедностави начинот на живот на жителите на овие населени места, истакна Дејан Проданоски, претседател на совет на Општина Прилеп. Во продолжение погледнете ја целосната изјава на Проданоски.

Сподели на:

Слични Објави