Проданоски со повик за масовно гласање за ВМРО-ДПМНЕ

Сподели на:

Денес на социјалните мрежи Дејан Проданоски актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп и кандидат за пратеник во ИЕ 4 објави видео со негово обраќање во населбата Точила каде ги повика граѓаните да излезат на гласање и масовно да ја поддржат платформата на ВМРО-ДПМНЕ и како што вели тој да ја казнат владата на СДСМ и ДУИ.

Сподели на:

Слични Објави